Begin jouw transformatie

Wil je fit worden en kun je wel wat hulp gebruiken?

Meld je dan nu aan voor het 45 dagen programma, een gratis proeftraining of plan een kennismaking! Zet de eerste stap en wij nemen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

45 dagen programma

Starten met trainen is een van de moeilijkste dingen op aarde. Dit introductieprogramma van Star Training helpt je hierbij.

Jezelf in beweging brengen, het momentum opbouwen en dealen met de wetenschap dat je het daarna moet volhouden. Wij willen je laten zien hoe veel voldoening training je geeft, en hoe snel moeten in mogen verandert, en mogen in willen.

Je kunt kiezen uit 2 soorten 45 dagenprogramma’s:

Commitment

Ook al is het een introductie, we gaan niet rustig aan doen. Vanaf dag 1 ga je keihard aan de slag om je gestelde doel te bereiken!

Training

Je traint steeds weer, in een groep of met persoonlijke begeleiding. Ook train je een aantal keer per week zelfstandig in de sportschool of thuis.

Voedingsschema

Al dat trainen is voor niets als je niet op je voeding let. Je krijgt een persoonlijk voedingsadvies voor maximaal succes.

Resultaat

Als je doet wat je moet doen, en doet wat je zegt dat je gaat doen, is het onmogelijk dat je geen resultaat hebt na 45 dagen all-in gaan!

Bekijk recensies

Dit vinden klanten van het 45 dagen programma

“Sinds 4 maanden maak ik voor het eerste sinds tijden weer gebruik van een personal trainer. Hoewel ik in het begin sceptisch was, mag het resultaat er al zijn. Niet alleen ben ik al 7,5 kg kwijt, maar ik ben ook nog eens veel fitter geworden. Zonder Jeffrey was dat niet gelukt, hij heeft me namelijk gemotiveerd op momenten dat ik normaal was afgehaakt. We hebben alweer nieuwe doelen gesteld en ik begin het sporten (bijna) leuk te vinden.”

– Iris Abbas –

“Jeffrey heeft het vermogen om je tot ver over je grens te motiveren. Je te laten vechten zonder dat het als vechten aanvoelt. Een motivator in hart en nieren. De persoonlijke touch maakt dat je snel tot het gewenste resultaat komt. Het gevoel dat je daar aan overhoudt is niet te omschrijven.”

– Nellie Lodders –

“Afgelopen zomer heb ik bij Star Training personal training gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over alle facetten. Jeffrey heeft mijn workouts nieuw leven in geblazen. Tevens ben ik een stuk wijzer geworden wat betreft voeding en timing daarvan. Personal training is ook ECHT personal training met aandacht. 5 sterren.”

– Bardo Hogendoorn –

Praktische informatie

Alles wat je moet weten over Startraining

Wat?

In 45 dagen ga je ervaren wat trainen en de juiste voeding met je lichaam en geest doen. Je zult je beter voelen, sterker, energieker, zelfverzekerder.

Start jouw transformatie

Wie?

De programma’s van Star Training zijn niet voor iedereen. Wij zijn bereid hart en ziel te steken in jouw transformatie, maar dat doen we alleen als jij dat zelf ook doet.

Je moet 100% commitment tonen, te allen tijde doen wat nodig is om je resultaat te bereiken en simpelweg doen wat je zegt dat je gaat doen. We verwachten dat je het onderste uit de kan haalt. Hoe dat er voor jou persoonlijk uitziet, doet er niet toe. Als jij er vol voor gaat, zul je met onze begeleiding in 45 dagen een bijzondere transformatie ondergaan.

Ook mensen met (lichte) blessures of lichamelijke klachten zijn van harte welkom bij Star Training. Trainen met persoonlijke aandacht is een effectieve manier om klachten aan te pakken.

Begin nu

Wanneer?

Elk programma start met een kick-off dag. Kies je voor 1-op-1-training, dan wordt de frequentie waarmee je bij Star Training langskomt, afgestemd op jouw wensen en doel. Meestal zul je 1 of 2 keer per week bij met Jeffrey trainen, maar dit kan afgestemd worden op jouw doel.

Bij zowel de groepstraining als de 1-op-1-training, sport je ook een aantal keren per week zelfstandig thuis of in de sportschool. Bij de groepstraining gaat het dan om 2 à 3 keer per week, bij de 1-op-1-training hangt de frequentie samen met je doel en je wensen.

Je let 7 dagen per week zelfstandig op je voeding. Dat is al lastig genoeg, daarom stemmen we het voedingsschema af op jouw doel, behoefte en levensstijl. Daarnaast ben je 7 dagen per week zelfstandig met je mindset bezig, 24 uur per dag.

Start jouw transformatie

Waar?

Star Training

Energiestraat 16 C2

1411 AT Naarden

45 dagen programma iets voor jou?

Het 45 dagen programma bij Startraining is voor iedereen die resultaat wil boeken en er echt voor wil gaan. Het transformatie programma is voor jou als:

✓ Je iets goeds wil doen voor jezelf
✓ Je er volledig voor wil gaan
✓ Echt iets wil veranderen
✓ Je wat kilo’s kwijt wil
✓ Je wel wat extra hulp kan gebruiken
✓ Sterker wil worden
✓ Van dat laatste vetrolletje af wil
✓ Het beste uit jezelf wil halen
✓ Blessurevrij wil sporten
✓ Ontzettend gemotiveerd bent om er een succes van te maken
✓ Wil leren hoe je fit wordt en blijft
✓ Af en toe een stok achter de deur nodig hebt

Proeftraining aanvragen

Waarom kiezen voor het 45 dagen programma?

Bij Star Training draait het niet alleen om afvallen, om spiermassa opbouwen of om je conditie verbeteren. Het draait om jezelf transformeren en je levensstijl blijvend veranderen. Met het 45 dagen programma kan ik je helpen om echt iets te veranderen. Of ik je nu 90 dagen of 5 jaar lang mag coachen, je traject is altijd het startpunt van een transformatie die je leven verandert.

Star Training werkt anders dan andere coaches en personal trainers. Vaak maken zulke trainers je afhankelijk van hun coaching. Zo blijf je perfect fit zolang je bij hen traint, maar lukt het je niet om je mindset te veranderen.

Mijn insteek is compleet anders. Ik leer je om jezelf te motiveren, om zelf te beslissen wat je wilt en vooral om hiernaar te handelen, elke keer weer. Je leert om steeds weer de juiste keuze te maken en om verleidingen te weerstaan.

Zo blijf je gezond en fit leven, ook als je je traject bij Star Training hebt afgesloten en je doel hebt bereikt. Ik help je het heft in eigen hand te nemen: jij wilt veranderen en ik zorg dat je dat ook kunt. Ik werk als een startblok voor jou: ik geef je een vliegende start met mijn intensieve programma. Vervolgens help ik je om dit vol te houden en push ik je om steeds weer een stap dichter bij je doel te komen.

Ontdek het zelf

Start hier jouw transformatie

In 45 dagen help ik jou op weg om fitter en sterker te worden en gaan we samen aan de slag! Meld je direct aan voor het 45 dagen programma, vraag een proeftraining aan of plan een kennismaking. Tot snel!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
We nemen binnen 24 uur contact met je op.